英语

题库首页

How much living space does a person need? What happens when his space requirements are not adequately met? Sociologists and psychologists are conducting experiments on rats to try to determine the effect of overcrowded conditions on man. Recent studies have shown that the behavior  If rats have adequate living space, they eat well, sleep well, ant reproduce well. However, if their living conditions become too crowded, their behavior patterns an even their health perceptibly change. They cannot sleep or eat well, and signs of fear and tension become obvious. The more crowded they are, the more they tend to bite each other and even kill

each other. Thus for rats, population and violence are directly related. Is this a natural law for human society as well? Is adequate space not only desirable, but also essential for human survival?

This passage is mainlyabout_______.

  • A、living space and behavior
  • B、population and living conditions
  • C、interesting experiments on rats
  • D、a natural law for human society
正确答案:A
答案解析:

What is the purpose of the experiments described in the passage?

  • A、To determine how much living space a rat needs.
  • B、To see what happens when rats live in a limited space.
  • C、To know the likely effects of inadequate living space on human beings.
  • D、To find out the relationship between population and living conditions.
正确答案:C
答案解析:

How would rats behave when their living conditions become too crowded?

  • A、They eat a lot and become friendly to others.
  • B、They sleep little and act quite peacefully.
  • C、They eat little but sleep soundly.
  • D、They become nervousand tend to be war-like.
正确答案:D
答案解析:

The passage suggests that overcrowded conditions______.

  • A、are directly related with population
  • B、may cause an increase in violence
  • C、may leadto high birth rate
  • D、may bring about pollutionproblems
正确答案:B
答案解析:
进入题库查看解析

微信扫一扫手机做题